0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Women’s Healthcare Center Amsterdam (WHC) is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor vrouwenzorg met verschillende specialisten op het gebied van gynaecologie, verloskunde, seksuologie, urologie en echoscopie. Hiernaast wordt ook zorg aangeboden voor de subspecialismen urogynaecologie en gynaecardiologie.

Vanuit het WHC bestond de wens om patiënten, relaties én verwijzers te informeren over de kliniek en de behandelingen. In samenwerking met Romeo Delta werd een speciaal zorgmagazine ontwikkeld. Middels dit magazine kan WHC optimaal informeren richting deze doelgroepen.

Romeo Delta realiseerde een glossy magazine geheel in de huisstijl van WHC. Het magazine wordt niet alleen uitgereikt aan patiënten en relaties, maar eveneens ingezet als direct mailing richting verwijzers in de regio Amsterdam. In dit hele traject verzorgde Romeo Delta de coördinatie, vormgeving, acquisitie, druk en mailing. Het zorgmagazine van Women’s Healthcare Center is ook online te vinden in onze E-bibliotheek.

Bent u ook geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor een eigen offline of online campagne? Neem gerust contact met ons op.

www.womenshealthcarecenter.nl

 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact