0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Wilt u een magazine realiseren? Of een brochure of jubileumuitgave? Print media zijn effectief als klantenbinder. Ook in het digitale tijdperk zijn print media niet weg te denken! Met print media creëert u verbinding, loyaliteit en vertrouwen bij uw doelgroep. Een magazine geeft meer ruimte voor achtergrondinformatie en heeft een professionele uitstraling.

Relatiemagazine realiseren
Romeo Delta neemt u het werk uit handen. Bij het realiseren van een relatiemagazine is het belangrijk te weten wie uw doelgroep is, wat u wilt bereiken, via welke communicatiekanalen u het meest effect heeft en welke boodschap u wilt communiceren. Romeo Delta inventariseert samen met u de behoeften en stelt daarna een communicatieplan op voor uw eigen relatiemagazine. Samen kijken we naar de voor u beste wijze van verspreiden, de papiersoort en de inhoud. Bij een relatiemagazine kunt u kiezen voor mede- of gehele financiering door artikelen of advertenties van derden opnemen. Hierdoor zijn print media niet duur! Romeo Delta verzorgt bovendien de advertentieverkoop voor uw relatiemagazine.

Specialistische uitgeverij in de Achterhoek
Als uitgeverij in de Achterhoek heeft Romeo Delta decennialange ervaring met het realiseren van magazines. Een perfecte basis voor uw relatiemagazine. Onze uitgeverij hanteert een strakke regie op inhoud en vorm en onze tekstschrijvers halen indien gewenst de juiste informatie naar boven door het stellen van kwalitatieve vragen. Uiteraard is de vormgeving van deze tijd, waardoor u een modern, professioneel relatiemagazine realiseert met oog voor uw huisstijl en uit te dragen boodschap.

Wilt u meer weten over effectieve relatiemagazines realiseren? Neem dan contact met ons op.

Bekijk al onze pakketten

Hier

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact