0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

ZORGMAGAZINE DE ZELLINGEN | april 2016

De Zellingen biedt inwoners van Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel en inwoners van de Rotterdamse wijk Kralingseveer een breed pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen, welzijn en preventie. Ze verlenen de zorg waar nodig is, zo dicht mogelijk bij huis. De Zellingen wil zich aanpassen aan veranderende omstandigheden en heeft in dat kader een nieuwe huisstijl, een nieuwe corporate brochure, een nieuwe website en een servicepakket ontwikkeld.

MAGAZINE
Graag wilden ze de inwoners van Capelle, Krimpen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam Ommoord bekend maken met zowel het servicepakket als met de reeds bestaande producten en diensten van De Zellingen. Hiervoor werd een speciaal huis-aan-huis magazine verzorgd. Dit fullcolour magazine had een oplage van 70.000 stuks en werd in het eerste deel van 2016 huis-aan-huis verspreid in bovengenoemde (deel)gemeenten. Romeo Delta verzorgde in dit geheel de acquisitie, coördinatie, vormgeving, druk en verspreiding.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact