0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

OPENINGSMAGAZINE CAREYN HART VAN GROENEWOUD
Careyn telt veel locaties voor verzorging en verpleging in vele vormen. In deze ‘zorgcentra’ is het uitgangspunt dat de bewoners zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. De medewerkers van Careyn helpen, verzorgen en ondersteunen hen waar dat nodig of gewenst is.

Careyn leverde in Spijkenisse met ‘Hart van Groenewoud’ drie woonvilla’s met lichte en ruim opgezette appartementen op en dat werd feestelijk geopend. Het woongenot wordt nog eens extra vergroot door de vele voorzieningen. Wonen, zorg en welzijn lopen in het Hart van Groenwoud als een vanzelfsprekendheid in elkaar over.

Om de inwoners in Spijkenisse te informeren over de opening én Hart van Groenewoud bestond de wens om hier een special voor uit te geven in samenwerking met Romeo Delta.

MAGAZINE
Romeo Delta realiseerde een fraai magazine voor Careyn, waarin de acquisitie, druk en verspreiding werden verzorgd. Het magazine in A4 formaat kende een huis-aan-huis verspreiding en kwam zodoende binnen bij de potentiële doelgroep van Careyn.

http://www.careyn.nl/locaties/zuid-holland/spijkenisse/hart-van-groenewoud/

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact