0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

ZORGKRANT ZIEKENHUIS AMSTELLAND | januari 2016
Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; wat betekent dat wij alle veel voorkomende aandoeningen behandelen en verzorgen.

In 2007 bestond bij Ziekenhuis Amstelland de nadrukkelijke wens om een eigen periodiek uit te geven en alle inwoners binnen haar adherentiegebied te informeren over nieuws en actualiteiten. Samen met Romeo Delta is er een concept ontwikkeld voor een eigen huis-aan-huiskrant.

KRANT
Romeo Delta ontwikkelde samen met het ziekenhuis de ‘Zorgkrant’. Een mooi een leesbare uitgave op tabloid formaat, dat elk half jaar de gehele regio informeert. In 2015 is zelfs de keuze gemaakt om de goedgelezen krant 3x per jaar te laten verschijnen. Per editie verschijnen er 115.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

Begin januari verscheen dit exemplaar in het reguliere verspreidingsgebied en werd er éénmalig een extra oplage verzorgd in Amsterdam-Zuid, om zo de samenwerking met VUmc onder de aandacht te brengen.

www.zha.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact