0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

INFORMATIEKRANT SAG
Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG) heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om de inwoners van Amsterdam toegankelijke gezondheidszorg te bieden, dichtbij in de buurt. Inmiddels doen zij dit vanuit 15 gezondheidscentra verspreid over de stad Amsterdam. Het zorgaanbod is afgestemd op de wijk waarin het centrum zich bevindt. Een persoonlijke dienst waarvan Amsterdammers niet genoeg op de hoogte zijn.

Juist daarom wilde SAG inwoners rond haar gezondheidscentra hierover informeren. Romeo Delta werd hierin de partner die de realisatie verzorgde.

KRANT
De speciale SAG-krant, geheel in kleur, werd gedrukt op 60 grams extra wit papier in tabloid formaat. Romeo Delta ontwikkelde een verspreidplan rondom ieder afzonderlijk gezondheidscentrum. Zo werden er 10.000 kranten rondom iedere losse vestiging in verspreiding gedaan. Het geheel werd van A tot Z geco├Ârdineerd, evenals de acquisitie, vormgeving, druk en verspreiding.

www.sag-amsterdam.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact