0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

ZORG KRANT BOVENIJ ZIEKENHUIS
Het BovenIJ ziekenhuis is hét ziekenhuis in Amsterdam dat veilige en kwalitatief goede medischspecialistische behandeling en diagnostiek levert aan de inwoners van Amsterdam-Noord. Het ziekenhuis wil het electieve centrum zijn voor de regio Amsterdam, Zaanstreek en Waterland.

Om de inwoners van Amsterdam-Noord en ver daarbuiten te informeren over nieuws en ontwikkelingen binnen de ziekenhuismuren zocht BovenIJ ziekenhuis wederom contact met Romeo Delta. In nauwe samenwerking werd gezocht naar een passend medium.

KRANT
Romeo Delta ontwikkelde ook dit jaar weer de BovenIJ ziekenhuiskrant. De krant verschijnt inmiddels al een paar jaar en kent zodoende al een hoge attentiewaarde. Romeo Delta coördineerde deze realisatie en was tevens verantwoordelijk voor de vormgeving, druk en huis-aan-huis verspreiding

www.bovenij.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact