0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

VAKBLAD PROJECTIE #6 | 2018 VAN IPMA NEDERLAND | december 2018

IPMA-NL is Nederlands grootste beroepsorganisatie voor projectmanagement professionals. Een kennisplatform, waar hoogwaardige vakinhoudelijke kennis wordt gedeeld en ontwikkeld, op alle denkbare deelterreinen van het vakgebied projectmanagement. Onder het motto: ‘betere projecten voor een betere wereld’. IPMA-NL is als landenorganisatie aangesloten bij IPMA World: een organisatie die is opgericht in 1964 en actief in meer dan 60 landen, verspreid over de hele wereld.

Het kennisplatform van IPMA is hét platform voor opleiders, organisatoren, consultants, HR-verantwoordelijke, recruiters en softwareleveranciers. De kennis wordt aangeboden via diverse media kanalen van IPMA, zoals website, nieuwsbrieven en natuurlijk het vakblad ‘Projectie’. IPMA NL geeft bedrijven en organisaties de gelegenheid om zichzelf ook te profileren via deze kanalen en zo bij deze specifieke groep projectmanagement professionals onder de aandacht te kunnen komen.

MAGAZINE
Romeo Delta geeft als exploitant van IPMA’s mediakanalen ook het vakblad ‘Projectie’ uit. Projectie is het toonaangevende Nederlandse vakblad over Projectmanagement. Het verschijnt zes maal per jaar en wordt verzonden aan alle leden van de vereniging IPMA-NL. Ook niet-leden van IPMA-NL kunnen zich op Projectie abonneren.

Projectie biedt een platform voor gedachte- en kennisuitwisseling over alle facetten van projectmanagement en informeert over nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied. Daarbij wordt zoveel mogelijk de relatie gelegd met concrete en actuele projecten.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact