0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

SENIORENMAGAZINE KBOGELDERLAND| maart 2021

KBO Gelderland is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar. Landelijk werkt de vereniging samen met ouderenbond PCOB en in Gelderland tellen ze samen ongeveer 35.000 leden, verdeeld over diverse afdelingen. Beide zijn ze actief op het gebied van belangenbehartiging en besteden aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg.

MAGAZINE
In maart verscheen er in de gehele provincie Gelderland een speciaal seniorenmagazine, waarin KBO Gelderland zichzelf presenteerden. Uiteraard is het daarbij de bedoeling, dat nog meer 60+ers lid worden van deze speciale seniorenverenigingen. Het magazine werd in 13 regio-edities huis-aan-huis verspreid, waarbij er doelgroepsegmentatie op ‘60+ers’ plaatsvond (d.w.z. postcodegebieden waar de doelgroep het sterkst vertegenwoordigt is). In totaal verschenen er 325.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

De magazines zijn ook online te lezen via deze link.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact