0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

OPLEIDINGEN KRANT AT TECHNIEKOPLEIDINGEN | januari 2019

De AT Techniekopleidingen is succesvol in het opleiden van niveau 2 leerlingen binnen de metaal, uiteraard in samenwerking met ruim 80 lidbedrijven in de regio. Zij bieden een breed aanbod aan vakopleidingen, educatieve projecten en cursussen op maat in de Achterhoek. Zij wilden dit aanbod onder de aandacht brengen door middel van een eigen Opleidingenkrant.

Begin januari 2019 ging deze krant in een totale oplage van ± 155.000 exemplaren in verspreiding in de regio Achterhoek/Liemers. In deze uitgave maken zij hun brede scholingsaanbod kenbaar aan de (toekomstige) leerlingen binnen de regio. Daarnaast worden alle belanghebbende informatie op het gebied van samenwerking met scholen, onderwijsinstituten en bedrijven uitgebreid in deze krant onder de aandacht gebracht.

www.atschool.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact