0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

In Noord- en Zuid-Holland ontvangen alle KBO leden het NESTOR Magazine. Deze verschijnt 10 maal per jaar en wordt bezorgd bij 52.000 leden/abonnees en is daarmee het grootste seniorenmagazine in Noord- en Zuid-Holland. Het magazine biedt als lijfblad informatie, herkenning, inspiratie en gezelligheid. De artikelen belichten het belang en de betekenis van senioren in en voor de maatschappij vanuit zoveel mogelijke relevante invalshoeken. NESTOR Magazine is hét ledenmagazine voor alle abonnees van ouderenbond KBO in Noord- en Zuid-Holland met een mix van landelijke en provinciale onderwerpen. Door de sterke binding van leden met de vereniging wordt het magazine zeer goed gelezen en gewaardeerd.

Enkele feiten en cijfers op een rij;

  • Maandelijks glossy magazine van 64 pagina’s met relevante onderwerpen als reizen en uitstapjes, gezondheid en (mantel)zorg, mobiliteit, wonen en financiën;
  • Geadresseerde verspreiding aan 52.000 geabonneerde senioren van KBO Noord-Holland en Zuid-Holland (gemiddeld 65+ers);
  • Bijzonder hoge attentiewaarde, lang bewaargehalte (magazine wordt gemiddeld 3,2 x doorgegeven) en gemiddelde leestijd van 52 minuten;
  • Aantrekkelijke staffelkortingen bij advertentieplaatsingen

Meer informatie over het magazine en de advertentiemogelijkheden? Neem contact op met Daniël Schmitz of Bernie Veldhuis via 0544-352235.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact