0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

MBO WEGWIJZER 2017 | januari 2017

‘MBO-wegwijzer’ is een initiatief tussen Romeo Delta en enkele MBO-opleidingen in de Achterhoek; Graafschap College, Bedrijfstakschool Anton Tijdink, OBD-opleidingen, Bouwmensen, Schilderscool en Opleidingsbedrijf InstallatieWerk.

MAGAZINE
Eindejaarsleerlingen van het Voortgezet Onderwijs staan op het punt om een vervolgopleiding te kiezen en oriënteren zich momenteel volop. Rondom het bezoeken van enkele Open Dagen moeten de belangrijkste keuzes worden gemaakt. ‘MBO-wegwijzer’ is een naslagwerk en overzicht van het brede scholingsaanbod in de regio en andere belanghebbende informatie. Iedere MBO-opleiding zal zichzelf namelijk  nog eens presenteren. Medio januari gingen de magazines in distributie naar alle Voortgezet Onderwijs scholen in de regio en via de decanen worden uitgereikt aan de eindejaarsleerlingen.

Romeo Delta verzorgde in dit traject de coördinatie, acquisitie, vormgeving, drukwerk en distributie

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact