0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

‘MBO-wegwijzer’ is een initiatief tussen Romeo Delta en enkele MBO-opleidingen in de Achterhoek; Bedrijfstakschool Anton Tijdink, OBD-opleidingen, Bouwmensen, Schilderscool en Opleidingsbedrijf InstallatieWerk.

Eindejaarsleerlingen van het Voortgezet Onderwijs staan op het punt om een vervolgopleiding te kiezen en oriënteren zich momenteel volop. Juist ná het bezoeken van enkele Open Dagen moeten de belangrijkste keuzes worden gemaakt. ‘MBO-wegwijzer’ is een naslagwerk en overzicht van het brede scholingsaanbod in de regio en andere belanghebbende informatie. Iedere MBO-opleiding zal zichzelf namelijk  nog eens presenteren. Medio maart zullen de magazines in distributie gaan naar alle Voortgezet Onderwijs scholen in de regio en via de decanen worden uitgereikt aan de eindejaarsleerlingen.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact