0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Informatiemagazine Woerden Sport – Batensteinbad | augustus 2018

WoerdenSport exploiteert sinds bijna 3 jaar de zwembaden in Woerden en Harmelen op een non-profit basis. Het bestuur (allemaal professionele vrijwilligers) heeft samen met de bestaande medewerkers deze taak op zich genomen en er op die manier voor gezorgd dat de baden financieel weer gezond worden en open kunnen blijven. Daarnaast is de kwaliteit van de zwemlessen verbeterd, het aanbod van zwemmogelijkheden uitgebreid en is de uitstraling van de zwembaden op orde gebracht. Het buitenterrein in Woerden is getransformeerd tot een unieke, gratis toegankelijke, spetter-, sport- en speelplaats met o.a. klimmen en klauteren, een spraypark, midgetgolf, freerun, bootcamp én koersbalvelden voor senioren.

MAGAZINE
Om de inwoners in de regio te informeren over de mogelijkheden die WoerdenSport biedt werd ook dit jaar een informatiemagazine uitgeven. Romeo Delta verzorgde hierbij de coördinatie, vormgeving, drukwerk en verspreiding.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact