0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

INFORMATIEMAGAZINE DIVERZ ZWIJDRECHT | september 2018

Welzijn en leefbare wijken voor iedereen in Zwijndrecht. Dat is waar Diverz zich iedere dag met passie, energie en enthousiasme voor inzet. De overheid doet daarvoor een beroep op de inwoners zelf en op hun omgeving. Samen met inwoners, vrijwilligers en andere professionele (hulpverlenende) organisaties versterkt Diverz de eigen kracht van inwoners en draagt de organisatie bij aan de zelfredzaamheid. De organisatie doet dit verbindend, klantgericht en ondernemend.

MAGAZINE
Om inwoners in gemeente Zwijndrecht te informeren over Diverz en alle geboden dienstverlening zal er een speciaal infomagazine worden uitgegeven. Medio september werd het magazine huis-aan-huis bezorgd in de gehele gemeente Zwijndrecht. Romeo Delta was daarbij verantwoordelijk voor de coördinatie, vormgeving, drukwerk en verspreiding.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact