0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

INFORMATIEMAGAZINE ACADEMIE VOOR ZELFSTANDIGHEID

De Academie voor Zelfstandigheid (avZ) geeft mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid hun zelfstandigheid op woon- en/of werkgebied te laten groeien. De academie is volop in beweging, nieuwe vestigingen zijn geopend, het opleidingsprogramma is nog sterker gemaakt en zet zich met kracht in voor de campagne ‘Leerkansen voor iedereen’. Verder zijn er mooie plannen voor 2016 gemaakt die ze graag met haar samenwerkingspartners willen delen.

Om dit magazine te realiseren is er een mogelijkheid gecreëerd door avZ om te kunnen adverteren. Met een advertentieplaatsing kunt u de krant medemogelijk maken voor hen. Tegelijkertijd bieden zij u hiermee een podium om de lezers ook te informeren over úw diensten en kwaliteiten. In de bijlage treft u meer informatie aan over het magazine en het advertentieaanbod.

www.zelfstandigzijn.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact