0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

OPEN DAG KRANT BOVENIJ ZIEKENHUIS
Het BovenIJ ziekenhuis is hét ziekenhuis in Amsterdam dat veilige en kwalitatief goede medischspecialistische behandeling en diagnostiek levert aan de inwoners van Amsterdam-Noord. Het ziekenhuis wil het electieve centrum zijn voor de regio Amsterdam, Zaanstreek en Waterland.

Om de inwoners van Amsterdam-Noord en ver daarbuiten te informeren over de Open Dag van. Op zaterdag 21 maart hield BovenIJ ziekenhuis een Open Dag. In samenwerking met partner Romeo Delta werd gezocht naar een passend medium.

KRANT
Romeo Delta ontwikkelde een speciale ‘Open Dag editie’ van de reguliere BovenIJ ziekenhuiskrant. Hiermee ontstond er al direct een stuk herkenbaarheid, aangezien de reguliere krant al enkele jaargangen wordt uitgegeven. De Open Dag special werd geheel toegespitst op info rondom de Open Dag en kende zodoende maar 4 pagina’s. Wel werd er gekozen voor een extra dik en wit papiersoort. Romeo Delta coördineerde deze realisatie en was tevens verantwoordelijk voor de vormgeving, druk en huis-aan-huis verspreiding

www.bovenij.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact