0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

OPEN DAG KRANT LIBRA LEIJPARK
Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding voor mensen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Zowel volwassenen als kinderen en jongeren kunnen bij hen terecht. Voor specialistische revalidatie kan men terecht in Eindhoven, Weert, Deurne, Tilburg en Waalwijk. Voor problemen op het gebied van gehoor, spraak en taal kan men zich wenden tot haar audiologische centra in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Rondom de opening van locatie Leijpark (hét centrum voor specialistische revalidatiezorg voor volwassenen en kinderen) werkt Libra samen met Romeo Delta. Doelstelling was relaties/partners te informeren over de opening.

MAGAZINE
Romeo Delta bereidde de een B2B-magazine voor met informatie over de nieuwe locatie én de Open Dag. De glossy’s op A4 werden door Libra zelf aan hun partners verzonden. Romeo Delta verzorgde dit hele traject door de acquisitie, vormgeving, druk en uitlevering voor zijn rekening te nemen.

www.libranet.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact