0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

DIGITAAL JAARVERSLAG STICHTING AMSTERDAMSE GEZONDHEIDSCENTRA | juli 2017
De Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG) bestaat uit vijftien gezondheidscentra verspreid over Amsterdam en biedt zorg aan bijna 90.000 Amsterdammers. Binnen deze organisatie werken ruim 270 medewerkers: o.a. huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, psychologen en paramedici, ondersteund door het bedrijfsbureau aan een goede geïntegreerde eerstelijnszorg.

Net als vele andere organisaties publiceert ook SAG jaarlijks een rapport, in de zin van een jaarverslag. De nadrukkelijk wens bestond om deze vorm van publiceren geheel in nieuwe stijl te doen.

DIGITAAL MAGAZINE
Romeo Delta ontwikkelde voor SAG een ‘Digitaal Jaarverslag’. Een online magazine, dat volledige responsive zorgt voor een unieke lezerservaring. Het Digitaal Jaarverslag kon zo worden ingezet om via de online kanalen als nieuwsbrief, website en social media van SAG onder de aandacht te brengen. Begin juli werd het Digitaal Jaarverslag opgeleverd en verstuurd.

Bekijk digitaal magazine

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact