0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

60+MAGAZINE KBO GELDERLAND| april 2017
KBO Gelderland is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar. De vereniging heeft ongeveer 35.000 leden, verdeeld over diverse afdelingen. KBO Gelderland is actief op het gebied van belangenbehartiging en besteedt aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg.

MAGAZINE
In april verscheen er in de gehele provincie Gelderland een speciaal 60+ informatiemagazine, waarin KBO Gelderland zichzelf presenteerde. Uiteraard is het daarbij de bedoeling, dat nog meer 60+ers lid worden van deze speciale seniorenvereniging. Het magazine werd in 13 regio-edities huis-aan-huis verspreid, waarbij er doelgroepsegmentatie op ‘60+ers’ plaatsvond (d.w.z. postcodegebieden waar de doelgroep het sterkst vertegenwoordigt is). In totaal verschenen er 325.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

www.kbogelderland.nl

 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact