0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

60+MAGAZINE KBO FRYSLÂN| oktober 2017

KBO Fryslân is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar. De vereniging is actief op het gebied van belangenbehartiging en besteedt aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg.

MAGAZINE
In oktober verscheen er in de gehele provincie Friesland een speciaal 60+ informatiemagazine, waarin KBO Fryslân zichzelf presenteerde. Uiteraard is het daarbij de bedoeling, dat nog meer 60+ers lid worden van deze speciale seniorenvereniging. Het magazine werd in 5 regio-edities huis-aan-huis verspreid, waarbij er doelgroepsegmentatie op ‘60+ers’ plaatsvond (d.w.z. postcodegebieden waar de doelgroep het sterkst vertegenwoordigt is). In totaal verschenen er 125.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

www.kbofryslan.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact