0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

Romeo Delta heeft per 1 januari een samenwerking gesloten met uitgever BlueTerm uit Huissen. Samen met hen zullen dit jaar een veertigtal magazines onder de naam (VER)BOUW EEN EIGEN HUIS worden uitgegeven.

Het magazine (VER)BOUW EEN EIGEN HUIS informeert op laagdrempelige wijze over diverse onderwerpen en facetten omtrent het bouwen of verbouwen van een woning. Vanuit ‘een derde persoon’ wordt de lezer geïnformeerd over een lopend bouwtraject, volgen ze diverse renovatieprojecten en komen alle relevante onderwerpen aan bod als hypotheek, architectuur, bouw, isolatie, installatie, keuken, badkamer en uiteraard de woninginrichting.

De magazines worden huis-aan-huis verspreid, waar er doelgroep segmentatie zal plaatsvinden. De doelgroep zijn tweeverdieners met boven modaal inkomen, tussen 30 en 55 jaar oud met een woning van 15 jaar of ouder. Dit voorjaar verschijnen er edities in Arnhem, Nijmegen, Ede, Enschede, Almelo, Hengelo, Apeldoorn, Zutphen/Lochem, Deventer, Leiden, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Den Bosch, Meierijstad, Land van Cuijk, Eindhoven, Helmond, Amersfoort en Veenendaal.
Na de zomer zal in deze zelfde regio’s ook een najaarseditie van (VER)BOUW EEN EIGEN HUIS worden uitgegeven.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact