0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1 Afbeelding 2

Romeo Delta is al jaren actief als ‘media-maker’. Naast de bekende traditionele media, zoals kranten en magazines, geven we echter ook vernieuwende mediaproducten uit, die u meerdere keren per jaar of eenmalig in de markt zet. Of wellicht nog beter om uw doelgroep te bereiken, een crossmediale benadering met beide mediavormen.

Het spreekt voor zich dat digitale media enkele zeer aantrekkelijke voordelen heeft ten opzichte van haar geprinte ‘collega’s’.

Enkele voordelen

  • Twee grote kostenposten worden omzeild, namelijk druk- en verspreidkosten
  • Het magazine kan volledig gepersonaliseerd worden, waarbij u de lezer persoonlijk aanspreekt en de betrokkenheid zal worden vergroot.
  • Aan een eventuele wens tot interactie kan bij een digitale oproep snel gehoor worden gegeven, het is veel laagdrempeliger om tot actie over te gaan.
  • De gebouwde pagina’s zijn ingericht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), elke pagina van het online magazine wordt uitstekend geïndexeerd binnen Google.
  • Elk artikel is door u maar ook door elke lezer te delen via de socialmediakanalen Facebook, LinkedIn, Twitter, What’s app en Google plus. Daardoor is vrij eenvoudig een socialmediacampagne op te hangen aan het online magazine (denk aan het doel om ook ‘brenger’ te zijn in plaats van alleen ‘haler’). Bovendien geeft dit uw bereik een aanzienlijke boost.
  • We kunnen allerlei content toevoegen die u niet in een geprint medium kwijt kunt. Denk aan fotoloops, video’s, bijlagen, documenten, webverwijzingen, extra foto’s et cetera.
  • Kiest u voor de crossmediale oplossing door zowel een gedrukt magazine als een online magazine af te nemen, dan kunt u de content van het geprinte medium als basis nemen. Verdieping of extra achtergronden kunt u dan eenvoudig alleen toevoegen in de online editie en dit melden het geprinte medium. Zo trekt u extra bezoekers.
  • U kunt live de bezoekersstatistieken volgen via uw eigen Google Analytics UA-code. En u kunt bijvoorbeeld leadopvolging verwezenlijken met Marketing Automation.
  • Zoals bij nagenoeg elk digitaal medium, kunnen de online magazines per direct aangepast worden en updates doorgevoerd worden.

Wilt u voorbeelden, inhoudelijke info en/of toepassingen weten? Lees dan ons eigen online magazine, via deze LINK.

Weten hoe dit voor u zou kunnen werken? Laat het ons weten, we staan u graag te woord!

Bekijk al onze pakketten

Hier

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact