0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

Het team van Romeo Delta zal dit voorjaar druk bezig zijn met diverse theatermagazines. Naast Schouwburg Lochem, Theater Hanzehof Zutphen en Musiater Zevenaar gaan we nu ook voor HOFtheater Raalte een prachtige Theatermagazine maken dit jaar.

Om alle inwoners in de omgeving en de “vrienden van” op de hoogte te brengen van hun complete jaarprogramma 2023-2024 zal er voor ieder afzonderlijk theater een luxe glossy worden uitgegeven.

De magazines verschijnen eind mei en informeren over de voorstellingen die vanaf september (start nieuwe theaterseizoen) te bewonderen zijn. Lezers worden zo vroegtijdig geïnformeerd over de voorstellingen en de mogelijkheden om kaarten te kopen.

In alle theatermagazines worden ook advertentiepagina’s opgenomen voor lokale en regionale bedrijven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of misschien zelf een soortgelijk magazines laten uitgeven? Neem contact op voor meer informatie: bel 0544-352235 of mail daniel@romeodelta.nl (Musiater Zevenaar en Hoftheater Raalte) en bernie@romeodelta.nl (Schouwburg Lochem en Hanzehof Zutphen)

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact