0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

ZIEUWENT – Romeo Delta is per 1 augustus 2019 de uitgever van MIJN Magazine, een Achterhoeks magazine dat maandelijks huis-aan-huis wordt verspreid met een oplage van ± 110.000 stuks. Al ruim 20 jaar is deze titel diep geworteld in de Achterhoek en inmiddels niet meer weg te denken in het medialandschap. Onder de vlag van Romeo Delta zal het magazine nu maandelijks vanuit Zieuwent worden uitgegeven. Eigenaren René Doppen en Daniël Schmitz van Romeo Delta Mijn Magazine zijn erg enthousiast over de overname. René Doppen: “Romeo Delta is al 30 jaar actief in de printmedia, waarbij we veelal éénmalige titels uitgeven voor tal van opdrachtgevers in het hele land. We zijn erg verheugd dat daar nu ook een periodieke uitgave bijkomt, dat bovendien ook in onze eigen regio verschijnt”. Daniël Schmitz vult aan: “Interviews met bekende en minder bekende Achterhoekers en spraakmakende rubrieken geven MIJN Magazine een geheel eigen identiteit waarmee het zowel jong en oud aan zich weet te binden. Voor velen is de herkenning reden waarom MIJN Magazine zo gewaardeerd wordt. Met name ‘In Bed Met’, ‘Page 6-girl’, ‘Mijn Metamorfose’, ‘Mijn Passie’, ‘Mijn Kroeg’ en meer van dit soort vaste rubrieken worden graag gelezen en zullen we uiteraard aanhouden. Daarnaast laten we de Achterhoekse beleving via samenwerking met enkele regionale organisaties terugkomen in deze fraaie glossy.”

Bij de overname komen ook alle personeelsleden van MIJN Magazine mee, zoals het volledige verkoopteam en de (freelance) redactie/fotografie. Het septembernummer, dat op 9 september verschijnt, zal de eerste uitgave zijn dat door Romeo Delta Mijn Magazine wordt uitgegeven. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.mijnmagazine.nl en www.romeodelta.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact