0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

ZORGMAGAZINE ‘ZORGPOST’ INOVUM | maart 2016
Inovum is een gespecialiseerde zorgorganisatie in Hilversum en Wijdemeren. Via haar verpleeghuizen en behandelcentrum leveren ze zorg, maar ook via thuiszorg is er zorg aan huis en huishoudelijk hulp. Naast de geboden zorg biedt Inovum ook maar liefs 137 moderne seniorenappartementen aan!

MAGAZINE
Dit aanbod wil Inovum graag goed onder de aandacht brengen middels haar een eigen magazine Zorgpost. In samenwerking met Romeo Delta werd dit magazine eind maart huis-aan-huis uitgegeven als bijlage van weekblad HilversumsNieuws in gemeenten Hilversum en Wijdemeren. Bovendien zal dit magazine via de diverse locaties en tijdens bijeenkomsten/informatieavonden worden ingezet. In totaal verschenen er bijna 50.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

www.inovum.nl 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact