0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

ZORGMAGAZINE ZIEKENHUIS AMSTELLAND | november 2016
Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; wat betekent dat wij alle veel voorkomende aandoeningen behandelen en verzorgen.

In 2007 bestond bij Ziekenhuis Amstelland de nadrukkelijke wens om een eigen periodiek uit te geven en alle inwoners binnen haar adherentiegebied te informeren over nieuws en actualiteiten. Samen met Romeo Delta is er een concept ontwikkeld voor een eigen huis-aan-huiskrant. Dit najaar verscheen er echter voor het eerst een magazine, zowel in print als digitaal!

MAGAZINE
Romeo Delta ontwikkelde samen met het ziekenhuis het ‘Zorgmagazine’. Een mooi een leesbare uitgave op A4 formaat, dat de gehele regio informeert. Per editie verschijnen er 115.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

Eind november verscheen dit exemplaar in het reguliere verspreidingsgebied en werd hetzelfde magazine eveneens als online magazine geproduceerd.

www.zha.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact