0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

ZORG KRANT ATTENT ZORG EN BEHANDELING | november 2016
Attent Zorg en Behandeling is een organisatie in De Steeg die zorg biedt in de regio Rheden, Doesburg, Dieren en Arnhem. Ondersteuning bij het langer thuis kunnen wonen, thuiszorg bieden, maar ook diverse woonzorglocaties behoren tot de belangrijkste kerntaken. Anno 2016 is de zorg volop in beweging en uiteraard beweegt Attent Zorg en Behandeling mee.

KRANT
Om inwoners in haar directe verzorgingsgebied te informeren over de zorg- en behandelmogelijkheden verscheen er een speciale huis-aan-huis informatiekrant van Attent Zorg en Behandeling. De krant, geheel in kleur, werd in november verspreid in gemeente Rheden, Overbetuwe, Doesburg en een deel van Arnhem. In totaal verschenen er 50.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

www.attentzorgenbehandeling.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact