0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

THEATERBROCHURE SCHOUWBURG AMPHION | augustus 2021

Schouwburg AMPHION in Doetinchem kijkt er naar uit om de rode loper weer uit te mogen rollen en open te gaan. Achter de schermen zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen 2021-2022. Om vol trots en met veel enthousiasme hierover te informeren worden er voorbereiden getroffen voor de nieuwe Theaterbrochure 2021-2022.

Theaterbrochure
Het is een hoogwaardige full colour brochure met informatie over alle theatervoorstellingen van de schouwburg voor het komende jaar. In een oplage van ruim 50.000 stuks worden de brochures eind augustus huis-aan-huis verspreid in de regio en geadresseerd verstuurd naar de sponsoren, ‘vrienden van’ en ‘vaste’ bezoekers. De brochure telde 164 pagina’s op 70 grams papier en een 170 grams omslag. Romeo Delta was verantwoordelijk voor de coördinatie, acquisitie, drukwerk en verspreiding.

De theaterbrochures zijn ook online te lezen via deze link.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact