0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

SENIORENKRANT KBO NOORD-HOLLAND | april 2018

KBO Noord-Holland is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar. De vereniging is actief op het gebied van belangenbehartiging en besteedt aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg.

KRANT
In april verscheen er in de gehele provincie Noord-Holland een speciale 50+ informatiekrant, waarin KBO Noord-Holland zichzelf presenteerde. Uiteraard is het daarbij de bedoeling, dat nog meer 50+ers lid worden van deze speciale seniorenvereniging. De krant werd in 11 regio-edities huis-aan-huis verspreid, waarbij er doelgroepsegmentatie op ‘50+ers’ plaatsvond (d.w.z. postcodegebieden waar de doelgroep het sterkst vertegenwoordigt is). In totaal verschenen er 415.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

www.kbonoordholland.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact