0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

SENIOREN KRANT KBO PROVINCIE UTRECHT| januari 2017
KBO provincie Utrecht is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar. De vereniging heeft ongeveer 11.000 leden, verdeeld over diverse afdelingen. KBO provincie Utrecht is actief op het gebied van belangenbehartiging en besteedt aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg. Leden ontvangen 10 keer per jaar het ledenmagazine ‘NESTOR’ met ontspanningstips, voordeelacties voor leden, activiteiten van de KBO-afdelingen en reizen.

KRANT
In januari verscheen er in de gehele provincie Utrecht een speciale senioren krant, waarin KBO provincie Utrecht zichzelf presenteerde. Uiteraard is het daarbij de bedoeling, dat nog meer 50+ers lid worden van deze speciale seniorenvereniging. De krant werd in 9 regio-edities huis-aan-huis verspreid, waarbij er doelgroepsegmentatie op ‘50+ers’ plaatsvond (d.w.z. postcodegebieden waar de doelgroep het sterkst vertegenwoordigt is). In totaal verschenen er 252.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

www.kboprovincieutrecht.nl

 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact