0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

BEURSMAGAZINE GELRE BUSINESS
GelreBusiness15 is een B2B-beurs en bestrijkt een bovenregionaal gebied voor heel Gelderland en Euregio. Door de samenwerking met diverse pleinen, Energie & Millieu, Social Media & Internet, Evenement & Locatie, Werk & Studie is er een diversiteit van business op de beursvloer.Op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2015 vond in het Gelredome te Arnhem de GelreBusiness2015 plaats.

Beursorganisator CU2 was op zoek naar een bedrijf om de communicatie op de beursvloer te verzorgen en vond daarin Romeo Delta als partner. De taak was om bezoekers en standhouders te voorzien van beursinfo.

MAGAZINE
Romeo Delta verzorgde een glossy beursmagazine op A4 formaat. Naast de gangbare beursplattegrond en overzicht van standhouders, bevatte het magazine ook programma-overzichten en achtergrind info. Diverse standhouders grepen het magazine aan om zichzelf nog eens extra onder de aandacht te brengen. De magazines werden uitgereikt bij binnenkomst van de beursvloer en tevens hadden de standhouders eigen exemplaren bij hun stand voorradig. Romeo Delta was hierin verantwoordelijk voor de coördinatie, acquisitie, vormgeving, druk en uitlevering.

www.gelrebusiness.nl

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact