0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

ENERGIE-KRANT ‘WARM’ ATAG VERWARMING | december 2018

Bij ATAG vinden ze dat iedereen recht heeft op maximaal comfort. In jouw comfort zone, waar je kunt genieten van een aangename temperatuur. Echter staat ze volledig in dienst van hun Select Dealers in het land. Om hen een tool te bieden, in tijden waar energietransitie het gesprek van de dag is, werd de samenwerking gezocht met Romeo Delta.

DE KRANT
De ATAG SelectDealer (ASD) als Energieadviseur in zijn regio! Dat werd gerealiseerd met een eigen huis-aan-huiskrant, waarin de energietransitie ‘van aardgas los’ centraal staat. Deze bewaarkrant gaf de ASD de mogelijkheid om zich te presenteren als dè Energieadviseur uit de regio, waar de consument terecht kan voor alle vragen en oplossingen rondom de energietransitie. In deze uitgave, bestaande uit 8 full colour pagina’s A3-formaat, gaf ATAG inhoud aan de energietransitie, terwijl de SelectDealer de gelegenheid kreeg om zijn eigen bedrijf te presenteren. De krant werd vervolgens in minimale oplage van 10.000 stuks verspreid in het gewenste verzorgingsgebied van de ASD, waarbij er segmentatie op koopwoningen plaatsvond.

In totaal verzorgde Romeo Delta deze campagne voor ruim 120 deelnemende SelectDealers en werd de totale oplage bijna 1,5 miljoen exemplaren!

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact