0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

DIGITAAL JAARVERSLAG 2017 MEE & DE WERING | juli 2018

MEE & de Wering is een professionele organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en cliëntondersteuning. De cliënten zijn mensen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben om hun leven naar eigen wens vorm te geven. Er kan sprake zijn van een beperking, schulden, armoedesituatie of andere reden waardoor meedoen niet mogelijk is. Ook het netwerk van cliënten zoals gezinsleden, familie, vrienden of collega’s ondersteunen zij.

Net als vele andere organisaties publiceert ook MEE & de Wering jaarlijks een rapport, in de zin van een jaarverslag. De nadrukkelijk wens bestond om deze vorm van publiceren geheel in nieuwe stijl te doen.

DIGITAAL MAGAZINE
Romeo Delta ontwikkelde voor MEE & de Wering een ‘Digitaal Jaarverslag’. Een online magazine, dat volledige responsive zorgt voor een unieke lezerservaring. Het Digitaal Jaarverslag kon zo worden ingezet om via de online kanalen als nieuwsbrief, website en social media van MEE & de Wering onder de aandacht te brengen. Begin juli werd het Digitaal Jaarverslag opgeleverd en verstuurd.

Bekijk digitaal magazine

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact