0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

55+MAGAZINE KBO-PCOB OVERIJSSEL | september 2018

KBO-PCOB Overijssel is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar. De vereniging is actief op het gebied van belangenbehartiging en besteedt aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg.

MAGAZINE
In september verscheen er in de gehele provincie Overijssel een speciaal 55+ informatiemagazine, waarin KBO-PCOB Overijssel zichzelf presenteerde. Uiteraard is het daarbij de bedoeling, dat nog meer 55+ers lid worden van deze speciale seniorenvereniging. Het magazine werd in 8 regio-edities huis-aan-huis verspreid, waarbij er doelgroepsegmentatie op ‘55+ers’ plaatsvond (d.w.z. postcodegebieden waar de doelgroep het sterkst vertegenwoordigt is). In totaal verschenen er 215.000 exemplaren waarbij Romeo Delta de coördinatie, acquisitie, druk en verspreiding verzorgd.

 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact