0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

DIGITAAL ZORGMAGAZINE ZIEKENHUIS AMSTELLAND | november 2016
Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; wat betekent dat wij alle veel voorkomende aandoeningen behandelen en verzorgen.

In 2007 bestond bij Ziekenhuis Amstelland de nadrukkelijke wens om een eigen periodiek uit te geven en alle inwoners binnen haar adherentiegebied te informeren over nieuws en actualiteiten. Samen met Romeo Delta is er een concept ontwikkeld voor een eigen huis-aan-huiskrant. Dit najaar verscheen er echter voor het eerst een magazine, zowel in print als digitaal!

DIGITAAL MAGAZINE
Romeo Delta ontwikkelde voor het ziekenhuis het ‘Digitaal Zorgmagazine’. Een online magazine, dat volledige responsive zorgt voor een unieke lezerservaring. Het Digitale Magazine kon zo worden ingezet om via de online kanalen als nieuwsbrief, website en social media van Ziekenhuis Amstelland onder de aandacht te brengen. Begin november werd het Digitale Magazine opgeleverd en verstuurd.

Bekijk digitaal magazine

 

 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact