0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

GR De Bevelanden staat voor de gemeenschappelijke regeling de Bevelanden. De afdeling WIZ (Werk, Inkomen en Zorg) werkt voor de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal. Zoals de naam al zegt houdt de afdeling zich bezig met zaken rondom werk, inkomen en zorg voor de regio Bevelanden. De afdeling is gevestigd in het Stadskantoor in Goes. Men kan bijvoorbeeld terecht voor het aanvragen van een bijstandsuitkering, tegemoetkomingen voor mensen met een laag inkomen en maatwerkvoorzieningen WMO.

Om de inwoners in de regio Bevelanden optimaal te informeren over de organisatie en diensten zal er door Romeo Delta éénmalig een speciaal en informatief bewaarmagazine worden uitgegeven. Begin juni zal dit glossy A4 magazine (op 135 grams papier) met een oplage van 50.000 exemplaren huis-aan-huis in verspreiding gaan in de 5 gemeenten van Bevelanden. In het magazine kunnen partners / stakeholders zichzelf ook onder de aandacht brengen middels een (betaalde) redactionele bijdrage en/of advertentieplaatsing.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact