0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

In april 2017 verschijnt er in de gehele provincie Gelderland een speciaal 60+magazine, vol met relevante info en waarin KBO Gelderland zichzelf presenteert. Uiteraard is het daarbij de bedoeling, dat nog meer 60+ers lid worden van deze speciale seniorenvereniging. Het magazine wordt in 13 kleinere regio’s huis-aan-huis verspreid, waarbij er doelgroepsegmentatie op ‘60+ers’ zal plaatsvinden; verspreiding in postcodegebieden waar de doelgroep het sterkst vertegenwoordigt is (met kleinere oplage dus effectiever verspreiden). In dit magazine is er ook mogelijkheid voor regionale bedrijven/organisaties om zichzelf te profileren bij deze 60+ers in de eigen regio.

KBO Gelderland is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 60 jaar. De vereniging heeft ongeveer 35.000 leden, verdeeld over 85 afdelingen. KBO Gelderland is actief op het gebied van belangenbehartiging en besteedt aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg. Leden ontvangen 10 keer per jaar het ledenmagazine ‘NESTOR’ met ontspanningstips, voordeelacties voor leden, activiteiten van de KBO-afdelingen en reizen.

Voor meer informatie en/of interesse in advertentiemogelijkheden, kan men contact opnemen met Daniël Schmitz of René Doppen via 0544-352235.

Bekijk al onze pakketten

Hier

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact