0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

Op zaterdag 16 juni zal er onder de naam ‘HOI MOI’ een ontmoetingsdag Welzijn & Zorg in het Westerkwartier worden georganiseerd. Op deze dag kunnen bezoekers tussen 12 en 16 uur kennis maken met verschillende organisaties die actief zijn op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Bezoekers krijgen een blik achter de schermen en ontmoeten deze dag medewerkers en cliënten van de deelnemende organisaties.

Om de inwoners van de nieuwe gemeente Westerkwartier optimaal te informeren over de ontmoetingsdag zal er een speciale ‘HOI MOI krant’ worden uitgegeven. Bedrijven en organisaties die actief zijn binnen de Welzijn en Zorg wordt op deze manier de gelegenheid geboden om zich onder de aandacht te brengen middels een advertentie/advertorial. Romeo Delta zal hierin de acquisitie, coördinatie, vormgeving, druk en verspreiding verzorgen.

Bekijk al onze pakketten

Hier

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact