0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

Op 22, 23 en 24 november vindt de Plus Genieten beurs plaats in het Beursgebouw Eindhoven. De welbekende evenementen ‘Leef!’ en ‘Liever Thuis!’ liepen qua doelgroepen dermate in elkaar over, dat deze zijn samengevoegd tot één grote beurs; Plus Genieten. De beurs geeft inspiratie om het maximale uit het wooncomfort en vrije tijd te halen. Aan de hand van de thema’s leef! en liever thuis! worden alle facetten belicht om optimaal van het leven te kunnen (blijven) genieten.

Voorafgaand aan Plus Genieten wordt onder eigen redactie een beursspecial uitgegeven. Deze krant zal in de week voorafgaand aan het evenement verspreid worden onder 60-plussers in een straal van 25 kilometer rondom Eindhoven, maar de krant wordt ook als catalogus uitgereikt aan bezoekers bij de ingang van de beurs.

Beursorganisator Match & Connect heeft in Romeo Delta de ideale partner gevonden voor de realisatie van de krant, waarbij coördinatie, acquisitie, vormgeving, drukwerk en verspreiding in handen ligt van Romeo Delta.

Bekijk al onze pakketten

Hier

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact