0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

Op woensdag 6 juli jl. hebben IPMA, Signum Marketing en Romeo Delta het glas geheven op hun pas getekende samenwerkingscontract. Deze meerjarige samenwerking tussen de drie partijen heeft als doel een verdere professionalisering van IPMA te realiseren, met als prioriteit het verder opbouwen van het IPMA Contenthuis. Het Contenthuis is de benaming van de crossmediale strategie van IPMA, waarin website, digitale nieuwsbrieven, events, gedrukte uitgaven en het magazine ‘Projectie’ op een samenhangende wijze voor het voetlicht gebracht worden. IPMA is verheugd deze nieuwe samenwerking met de twee partijen aan te gaan!

IPMA is een beroepsvereniging van mensen die betrokken zijn bij het vakgebied ‘projectmanagement’. De vereniging van en voor projectmanagers, programmamanagers en projectmanagementorganisaties houdt zich bezig met de verbreding en ontwikkeling van het vakgebied. De samenwerking met Signum Marketing en Romeo Delta sluit hier perfect bij aan en is vanaf 1 juli jl. van start gegaan.

In Signum Marketing heeft IPMA de perfecte mediapartner gevonden. Het online marketing- en adviesbureau gaat in opdracht van IPMA de ontwikkeling en realisatie van de marketing en media van IPMA Contenthuis verzorgen. Romeo Delta geeft vanaf heden het magazine Projectie uit en verzorgt de advertentieverkoop voor de media van IPMA. Deze nieuwe samenwerking zal bijdragen aan de professionalisering van projectmanagement in Nederland en het bevorderen van de contacten van de leden van IPMA.

IPMA is erg blij Signum Marketing en Romeo Delta te mogen verwelkomen als hun nieuwe partners en kijken uit naar een prettige samenwerking!

 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact