0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

Er gaat geen dag voorbij of er staat iets in de krant of op internet over de zorg in Nederland. Alle veranderingen zijn nauwelijks bij te houden voor klanten en zij die van thuiszorg gebruik zullen gaan maken. Door alle beleidsontwikkelingen komen innovatieve ontwikkelingen binnen de zorg nauwelijks aan het voetlicht. Vérian heeft communiceren hoog in het vaandel staan en koos wederom voor een samenwerking met Romeo Delta om een alle inwoners van hun werkgebied te informeren middels een Zorgmagazine.

MAGAZINE
Onder de werktitel Vérian Zorgmagazine word een glossy op A4 formaat magazine ontworpen. Om de doelgroep te bereiken heeft Romeo Delta gekozen voor een huis aan huis verspreiding in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Vaassen en Voorst/Twello. Daarnaast hebben we gekozen om een extra oplage te verspreiden onder de cliënten en leggen we ze op zichtbare locaties, zoals de Medipoint | Vérian Zorgwinkels, rayonkantoren van Vérian en ziekenhuizen. Uiteraard zal het magazine ook online worden ingezet voor een optimale crossmediale mix!

Naast dit verspreidplan wordt ook de acquisitie, coördinatie, vormgeving en druk door Romeo Delta verzorgd. Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met accountmanager Suzanne Wassink.

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact