0544 - 352235 | info@romeodelta.nl

Afbeelding 1

Spreekwoordelijk knallen we de kurken; want de lancering van een nieuwe site is reden tot vieren! Bij Romeo Delta drinken we er één op; en met één bedoelen we gewoon een biertje, het liefst Grolsch. Want net als de boodschap, zoals Grolsch in haar commercial geniaal in beeld brengt veranderen de tijden en volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op maar als je achter je product staat, het volste vertrouwen erin hebt dan hoef je hooguit af en toe een ander jasje aan te trekken dat beter aansluit bij de mode van nu. Want waarom zou je willen veranderen waar je goed in bent? Immers, we willen wel blijven ontwikkelen maar niet veranderen. Dat nieuwe jasje is nu aangetrokken en is te bewonderen op de nieuwe site.

COMMUNICATIEBUREAU

Een kwart eeuw kunnen wij ons al specialist in printmedia noemen. Zo’n 50 opdrachtgevers nemen we jaarlijks bij de hand en met zijn allen zijn we goed voor een  kleine 6 miljoen kranten of magazines. Wij zijn wel kritisch, Niet alleen op onszelf maar ook op onze klanten. We geven crossmediaal advies stellen kritische vragen en zeggen wat er beter kan. Wij zijn een partner die adviseert in middelen die leiden tot succes. Als communicatiebureau in de Achterhoek werken we landelijk voor de zorg, werk & opleidingensector en event marketing.

Wij zijn uw partner in online communicatie, blogs, nieuwsbrieven of social media kanalen kunnen we effectief inrichten. De bouw en, minstens zo belangrijk(!), de vulling van uw website is bij ons ook in vertrouwde handen. Voor ons is het zaak om u zo goed mogelijk te laten communiceren met uw doelgroepen. Wij geloven dat informatie op elk uur van de dag voor elk persoon en via elk willekeurig kanaal beschikbaar moet zijn.

Een mooie aanleiding om eens een kopje koffie te drinken? Biertje mag ook…

 

 

 

Ons team

Het team van Romeo Delta bestaat uit een hechte, toegankelijke en enthousiaste groep communicatie- & mediaprofessionals. We beschikken over een krachtig netwerk van offline en online specialisten, die wij inventief en praktisch met elkaar verbinden.

Samen gaan we voor de hoogste resultaten bij onze klanten.

Contact